pühapäev, 28. november 2010

Tali tuli!












4 kommentaari:

  1. Vat on see esimene pilt alles mõnus viskaks kas või A1 peal seinale .

    Teravaid härmatise kristalle sulle !

    Tervitades Rait

    VastaKustuta
  2. esimene ja kolmas pilt meeldivad mulle ylekõige , kuna ...see loojang ja taevas pilved , nagu pintsliga laiali veetud ...lihtsalt nauditav vaadata.

    VastaKustuta
  3. nüüd on muidugi passkil öelda et mitte esimene pilt ei ole see üüber ilus vaid
    DSC_1424%2BBlog lõpuga kolmas pilt .Samas ei ole esimesel ka väga häda ikkagi ju näitab meie siinse kandi maastikku eripärasid .Alt oleksin natuke ehk lume osa vähem võtnud kuid jah eks on ju nii, et kui näed ilu siis tahad jäädvustada .


    Ning ikka ja jälle soovin sulle teravaid pilte, sest lumi või härmatis, olenevalt sellest kuidas me teda vaatleme ja kus kohas seda teeme jääb ju ikka veeosakesteks, ainult jahedus on see, mis selle vee paneb sellisesse vormi, et me ahhetame ja ohhetame. Jahedusest rääkides on ju teada tõsiasi absoluutsest nullist mis ikka veel -273,15 kraadi on, seega kas meie -10 või no äärmisel juhul -22 mis täna paljudes kohtades esines on ikka külm ?
    Võttes aluseks selle, et kui inimese kehatemperatuur langeb vaid 1 kraad alla normi siis on tegu ju alajahtumisega, 3või enam kraadi on vaid ju lähemale surmale. Ühesõnaga saame me väita, et inimese jaoks on -22 suhteliselt külm. Selle kogu loo võtaksin kokku sedasi: Parem harakas lapimaal, kui tihane meil põues .

    VastaKustuta
  4. Tubli oled!- pisut ikka vaeva ka näinud:) Püüa järgmistel piltidel vältida päikese keskset kadreeringut, saad nauditavamaid tulemusi.

    VastaKustuta